Gift van familie Boxmeer

Donatie voor Stichting Afweer Tegen Kanker van familie van Boxmeer

Op dinsdag 9 september 2014 heeft de familie van Boxmeer het bedrag van € 2500 ,- geschonken aan de Stichting Afweer Tegen Kanker. Deze prachtige donatie is opgehaald door middel van een collecte in de parochiekerk in verband met het overlijden van mevrouw Margaret van Boxmeer–van Rooij in de leeftijd van 44 jaar. Haar man en hun drie kinderen hebben deze cheque persoonlijk overhandigd aan drs. Harm Westdorp en Nicole Scharenborg op de polikliniek Medische Oncologie van het Radboudumc. Het was de wens van Margaret van Boxmeer dat rondom haar overlijden geld gedoneerd werd voor de Stichting Afweer Tegen Kanker in plaats van het geven van bloemen tijdens de crematieplechtigheid.

De overhandiging van de cheque door de familie van Boxmeer.

Zelf heeft Margaret van Boxmeer vanwege een uitgezaaid oogmelanoom ook deelgenomen aan één van onze dendritische cel vaccinatie studies. Helaas heeft dit voor haar zelf niet het zo gehoopte effect gehad. Desalniettemin was het haar vurige wens dat er geld werd ingezameld om meer onderzoek te verrichten op het gebied van het oogmelanoom.
Wij zijn ontzettend verheugd met deze gift en zullen dan ook zorgen dat dit geld goed besteed wordt. Namelijk aan het verrichten van medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (oog)melanoom.